Одружені люди щасливіші, віруючі одружені люди найщасливіші
Аналітика
11.04.2024
Не дивлячись на поширену думку про тягар шлюбу, який відображається у популярній культурі, останні дослідження підтверджують, що шлюб дійсно є ключем до довготривалого щастя, особливо коли він поєднується з релігійними переконаннями

Якщо орієнтуватися лише на зображення шлюбу в кіно, можна прийти до висновку, що шлюб є лише обтяженням. Однак насправді шлюб виявляється надійним джерелом довготривалого щастя. Опубліковані Бредом Вілкоксом з Університету Вірджинії та Інститутом вивчення сім’ї Девідом Бассом результати нового дослідження Чиказького університету свідчать, що одружені американці з дітьми живуть щасливіше та заможніше порівняно з їхніми незаміжніми або бездітними однолітками.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на christianheadlines.com.

Соціолог Сем Пельцман, аналізуючи тисячі респондентів, виявив, що найважливішим чинником щастя є шлюб, відокремлюючи його від інших факторів, як-от прибуток, освіта чи вік. Неодружені особи, незалежно від причин їхнього статусу, зазвичай менш щасливі. Водночас зменшення кількості шлюбів у США протягом останніх десятиліть корелює зі зниженням рівня щастя нації.

Основним фактором, який впливає на цю динаміку, є зменшення релігійної прихильності. Релігійні особи не тільки частіше одружуються, а й мають стабільніші шлюби. Відтак, криза сучасного шлюбу має глибше коріння, пов’язане зі світоглядними змінами, які відбуваються в суспільстві.

Шлюб, як інституція, закладена Богом, є фундаментом для створення міцних сімейних зв’язків та виховання побожного покоління. Це важливіше, ніж миттєве задоволення або переслідування особистого щастя. Бред Вілкокс, визнаний експерт у сфері соціології шлюбу, поділиться своїми знаннями на майбутній події Lighthouse Voices, акцентуючи на значенні віри для американських сімей.

Джерело: slovoproslovo.info

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

АналітикаХристиянський світВсе для сімей
Останні новини
Останні новини