Олімпіада в Токіо: Олімпійський чемпіон розповів як віра у Христа дала йому нове життя та перемогу
Надихаючі історії
27.07.2021
Американський чемпіон Вінсент Хенкок нещодавно здобув свою третю золоту медаль зі стрільби на олімпійських іграх в Токіо. Виступ 32 -річного жителя Джорджії у фіналі можна назвати майже ідеальним, він влучив у 59 тарілок з 60.

Золотий олімпійський призер і триразовий чемпіон світу відчув інтерес до цього виду спорту ще з 10 років, а у свої 16 він вперше став чемпіоном світу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У 2008 році Хенкок одружився з дівчиною на ім’я Ревека, вона завжди підбадьорювала свого  чоловіка, говорячи про те, що все у Божих руках і під Його контролем.

Згадуючи минуле, чемпіон розповів, що вважав себе християнином, але згодом він зрозумів, що це зовсім не так. Чим більше медалей та слави він отримував, тим більше він зосереджувався на собі, спорті, золоті але не на Бозі. Починаючи з 2010 року, для Вінсента почалися тяжкі часи: його спортивна кар’єра почала стрімко падати вниз, він став дратівливим вдома, втратив минулу пристрасть до своєї улюбленої справи. Його дружина неодноразово радила йому: «Просто молись і проси Бога про Його провід» і одного дня він нарешті дослухався.

«Я був розчарований у дружині, розчарований у собі та розчарований у Бозі» - розповів Вінсент. «Тієї ночі я молився досить довго, мабуть декілька годин підряд і Бог почав відкривати мені мої дії, я побачив все те, що робив неправильно, а також те хороше, що я робив раніше, але більше не роблю. Я зрозумів, що мої пріоритети були розставлені не вірно».

Після цього, його життя поступово налагодилось: його відносини з дружиною наче розквітли, він повернувся у спорт і навіть, якщо він зазнає поразки, його віра залишається непохитною.

«На початку своєї кар'єри я довіряв лише собі, але зараз я довіряю Богу, люблю Його і залишаюся вірним Йому» - додав чемпіон.

За матеріалами: breakingchristiannews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Надихаючі історіїЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини