Справжнє диво: «Був сильний обстріл, але ми були просто під куполом Божим»
Надихаючі історії
04.03.2024
Чудовим свідченням у Фейсбуці поділився один з українських солдатів, що вночі потрапив разом з іншими військовими під обстріл.

Нинішня війна торкнулася всіх нас, однак щодня ми бачили та бачимо нові і нові свідчення, як Бог оберігав та робив дива в повсякденному житті. Хочемо нагадати ще одне із яскравих свідчень останніх місяців.

Протягом бойових дій в останні роки на Донбасі Бог показує як захищає по молитві воїнів. Одне з таких яскравих свідчень хочемо розповісти нині.

«Слава Ісусу Христу!» - такими чудовими словами військовий розпочав своє відео. Вчора, о третій ночі в Авдіївській промзоні розпочався дуже сильний обстріл ворожою артилерією великого калібру.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини

«Але ми були під куполом Божим. Всі розриви, всі вибухи, вся зброя просто не дійшла до цілі, тому що Господь з нами. Господь з Україною. Господь з нашими бійцями. Брати і сестри я вас просто надихаю: моліться за наших воїнів, які стоять на рубежах, ризикують своїм життям. А зараз трошки покажу славу Божу. Як Господь нас вчора уберіг і жоден снаряд, жодна міна не попала в споруду, в ті місця де були наші бійці» - продовжив чоловік, показуючи вчорашні об’єкти обстрілу. - «Ворог хотів зробити нам пекло, але Господь наш Бог береже нас. Алілуя»

Далі чоловік показав воронки від снарядів, які так і не долетіли до захисників України. Дивлячись на це, можна сказати, що це дійсно диво.

«Молитва, Божа любов до Його людей, вона рятує тих, хто любить Господа. Слава Богу!» - доповнив.

На території, яку обстрілювали знаходиться хрест і що саме цікаве, навіть попри те, що біля нього впав достатньо великий снаряд, але він не постраждав.

Молитва – це дійсно сила, що допомагає нашому народу. Тож давайте всі разом станемо на коліна перед Всемогутнім і благатимемо Його про милість, захист та мир. 

Надихаючі історії