«Повернення до першоджерел»: християнський табір на Дністрі зібрав кілька сотень татусів з дітьми (ФОТО)
Все для церков
21.07.2021
В середині липня чоловіки отримали суперзаряд як фізичний, так і духовний, завдяки табору «Повернення до першоджерел» на березі Дністра в с. Пухівка (Броварський р-н)

Більше 200 чоловіків з Ірпінської Біблійної Церкви (ІБЦ) та дружніх церков з інших областей відпочивали, готували борщ і збагачувалися духовно.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Чи правильно ми використовуємо свій час?», «Чи є в нашому щоденному графіку час на дітей, дружину?», «Чи приділяємо ми час для виконання двох найбільших заповідей: любити Бога та ближнього?». Про все це говорили через особисті спілкування біля наметів, проповіді від пасторів ІБЦ, на ранкових молитвах.

Вже вкотре на такі виїзди чоловіки беруть своїх діток, щоб залучати їх до спільності і проводити активний час разом. А його було чимало: спортивні мотобайки, квадроцикли, сплави на катамаранах, рибалка, футбол.

Читайте також: Баптисти провели табір для чоловіків на Десні

Кухня не зупинялась всі три дні: м‘ясо, плов, колоритні каші та найсмачніший ранковий омлет підкріпляли сили учасників виїзду.

Після насиченого графіку дружньо з дітьми прибрали територію і за себе, і за інших відпочиваючих на береговій лінії в рамках акції "Прибери берег" у співпраці з представниками місцевої громади села. А потім задоволені повернулися до трудового тижня.

Подібні заходи допомагають чоловікам об‘єктивно подивитись на себе, на помилки і досягнення. Повернути втрачені орієнтири, провести час з Богом в молитві та вдячності, зміцнити віру і рухатись в нових планах на збудування Царства Божого. Було цінно розділити цей час з братами з різних церков та їхніми нецерковними друзями.

Джерело: Ірпінська Біблійна Церква

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

Все для церковВсе для сімейХристиянський світ
Останні новини
Останні новини