Верховний суд США визнав право відмовляти гoмоceксyaлістам у всиновленні дітей
Європа та світ
18.06.2021
Минулого четверга, 17 червня, Верховний суд США прийняв рішення, відповідно до якого релігійні структури, що займаються всиновленням дітей, мають право відмовляти гомосексуальним парам

Предметом розгляду суддів став конфлікт між католицькою організацією, яка займається опікою над дітьми, та владою Філадельфії: у відповідь на те, що католицьке агентство відмовлялося віддавати дітей парам гомосексуалістів, міська влада не уклала з ним контракт щодо опікунської діяльності.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише politteo.online з посиланням на видання USA Today.

Верховний суд визнав таку поведінку влади Філадельфії незаконною, а саме такою, що суперечить конституційно закріпленій свободі віросповідання, оскільки відмова віддавати дітей гомосексуалістам випливає саме з релігійних переконань.

Рішення Верховного суду викликало радість серед католиків та інших християн, які дотримуються ортодоксальних моральних поглядів, адже це означає, що конституційні механізми захисту свободи віросповідання залишаються дієвими всупереч засиллю «антидискримінаційних» ініціатив послідовників ЛГБТ-ідеології.

Читайте також: У Верховній Раді відбулася ранкова молитва: обговорювали "Отче наш"

Нагадаємо, загроза подібних ініціатив існує і в Україні. На розгляді у Верховній Раді перебуває урядовий законопроект №5488 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо боротьби з проявами дискримінації».

Нещодавно Всеукраїнський Собор повідомляв, що Рада Церков закликає відхилити законопроект №5488 щодо нетерпимості. Прийняття закону №5488 може створити механізми для кримінального переслідування духовенства, мирян та всіх, хто висловлює незгоду з ЛГБТ-ідеологією.

Джерело: politteo.online

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світЗагрози та викликиЗаконодавство
Останні новини
Останні новини