Прем’єр-міністр Австралії вніс сенсаційний законопроєкт, щоб зупинити «тиранію ЛГБТ-спільноти» та захистити віруючих
Європа та світ
29.11.2021
В Австралії вибухнула політична дискусія щодо прав віруючих людей, яких змушують мовчати, звільняють з навчальних закладів або роботи, бізнеси яких закривають, через так звану «ЛГБТ-дискримінацію».

Все почалося з того, що ЛГБТ-спільнота переконала всіх, що вона пригнічена, гнана та вразлива. А потім на цьому ґрунті вона почала диктувати суспільству, що можна, а що - ні, що дозволено, а що заборонено. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Уряд Австралії на чолі з прем’єр-міністром Скоттом Моррісоном розробив та вніс законопроєкт, спрямований на захист віруючих людей від так званої «культури скасування». Цей термін з’явився зовсім недавно, коли ряд знаменитостей втратили всі контракти, прихильників, відчули на собі жорстоке цькування та переслідування, через одне несхвальне слово про ЛГБТ або про свою віру в Бога.

Серед іншого, законопроєкт надасть католицьким школам право звільняти вчителів або виключати учнів-геїв, через їх релігійні погляди. «Безліч віруючих людей стали беззахисними перед обличчям масової "культури скасування". Людей не можна просто так скасовувати, очорнювати, тільки через їх переконання», - заявив Прем’єр-Міністр Моррісон, вносячи законопроєкт на розгляд парламенту.

Звичайно, що на прем'єр-міністра і його законопроєкт моментально накинулись прихильники ЛГБТ. Вони заявили, що закон дає шкідливе право людям висловлювати свої «фанатичні думки» на робочих місцях, у школах та в медичних установах.

Австралійський юридичний центр з прав людини надав схвальну оцінку законопроєкту, в якому досягнуто «справедливого балансу між правом на рівність і свободою віросповідання».

Прикладом «культури скасування» для австралійської влади став прецедент, коли австралійський уряд атакували через нагородження медаллю спортсменки, яка публічно висловила свої антиліберальні погляди.

За матеріалами: themedialine.org

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини