Японські християни закликають молитися під час олімпіади за пробудження в країні
Християнський світ
28.07.2021
На початку літніх Олімпійських ігор у Токіо дві японські християнські організації закликають церкви по всьому світу мільйон годин молитися за духовне пробудження в Японії

Згідно з проєктом Джошуа, християнською організацією, що базується в США, японські віруючі становлять менше одного відсотка від населення 126 мільйонів людей у ​​країні. Крім того, Японія також є другою за величиною групою не охоплених людей у ​​світі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише  slovoproslovo.info з посиланням на christianheadlines.com.

За повідомленням Christian Today, Японське міжнародне спортивне партнерство (JISP) та Японська євангельська місіонерська асоціація (JEMA) розпочали молитовну кампанію «Японія 1 мільйон», вони запрошують одновірців молитися хоча б одну годину під час Олімпіади, щоб Бог змінив Японію.

Пастор Кейші Ікеда, який очолює JISP, пояснив, що «його рухає бачення, як до 2024 року японська церква зросте до десяти мільйонів людей».

«Уявіть собі десять мільйонів християн в Японії… Це змінить Японію, сказав він.  І не лише Японію, ми могли б відправити команди з Японії в інші країни, куди багато хто не може потрапити, оскільки наш паспорт найсильніший у світі».

Працюючи над цим баченням, Ікеда поділився тим, як спочатку сподівався охопити 1 мільйон японців протягом «олімпійського року», але зусилля зупинила пандемія COVID-19.

Проте «двері до молитви» залишались відкритими.

Читайте також: Олімпіада в Токіо: Олімпійський чемпіон розповів як віра у Христа дала йому нове життя та перемогу

Пастор пояснив, що коли було важко, рання Церква посилювала молитву: «Ми віримо, що це те, що Бог говорить Церкві в Японії. Ми не можемо зараз виконати заплановану місію, але можемо молитися».

На вебсайті Japan 1 Million люди можуть записати кількість годин молитви та отримати доступ до оновлень під час Олімпійських і Паралімпійських ігор.

«Це масовий рух людей по всій Японії та всьому світі, сказав Ікеда. Люди, які хочуть зібратися, щоб побачити рух Бога в Японії. Це бачення мільйона годин молитви за Японію захопило наші серця. Ми ділимося цим з усіма, з ким можемо».

На момент написання цієї статті близько 1975 людей або груп підписалися на кампанію, в межах якої відбулись 140254 години молитви.

Групи Onfire Japan та додаток YouVision Bible також запустили 17-денний молитовний путівник під назвою Pray 4 Japan. Він доступний англійською та японською мовами.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини