Департамент сімейного служіння провів всеукраїнський навчальний ретрит
Християнський світ
17.10.2024
Департамент сімейного служіння УЦХВЄ провів перший всеукраїнський навчальний ретрит

З 9 по 11 жовтняна Львівщині відбувся навчальний ретрит для служителів Департаменту сімейного служіння УЦХВЄ. 21 область України представили понад 60 учасників.  

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Відкрив захід директор Департаменту служіння сім’ям УЦХВЄ Костянтин Мельник. Він привітав подружні пари та поділився низкою важливих настанов, розпочавши з 16 розділу Послання апостола Павла до Римлян, пише chve.org.ua.

Перший заступник старшого єпископа УЦХВЄ  Віталій Яцюк нагадав вірш із 11 Псалму Давидового «Як основи зруйновано, що тоді праведний зробить?», а також  запропонував 7 практичних біблійних порад для сімейного служіння.

Координатор служіння стратегії та розвитку УЦХВЄ Іван Білик провів два семінари – на тему «Командна робота» та «П’ять дисфункцій команди».  

Окрім обміну досвідом та поглиблення знань, сімейні пари мали час для спільних молитов і прославлення, для відпочинку і відновлення. Також під час ретриту служителі скористалися можливістю налагодити взаємодію зі служителями з інших областей та напрацювати стратегію розвитку сімейного служіння УЦХВЄ.

Отримавши благословення і спорядження, служителі повернулись в свої регіони для плідної праці.

Для довідки

Департамент сімейного служіння – одне з порівняно молодих служінь у структурі УЦХВЄ. Рішення про створення відділу під керівником єпископа Володимира Брички прийняли на Комітеті у 2018 році. У 2023 році  департамент очолив Костянтин Мельник, який разом із дружиною Данутою продовжують розвивати служіння.

У попередні роки департамент реалізував кілька навчальних проєктів на рівні обласних об’єднань, серед них – на тему «Дошлюбне консультування» та «Значимий шлюб». 

Цьогорічний  ретрит на Львівщини – це перший Всеукраїнський захід такого рівня для обласних координаторів сімейного служіння.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світВсе для церковВсе для сімей
Останні новини
Останні новини