Міністр юстиції Угорщини відповіла на погрози ЛГБТ: «Угорщина буде відстоювати свої цінності»
Загрози та виклики
20.09.2021
Міністр юстиції Угорщини Юдит Варга написала листа комісару Євросоюзу з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретон, в якому вона захищала Угорський закон про захист дітей, який ліберальні ЗМІ назвали анти-ЛГБТ

“Після ухвалення Закону про захист дітей, Європейська Комісія 15 липня 2021 року надіслала офіційний лист уряду, й розпочала провадження проти Угорщини. Вони намагаються нас покарати лише тому, що ми не пропускаємо ЛГБТ-лобі в угорські школи та дитсадки", написала Варга у своєму дописі у Facebook.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Варга заявила, що Угорщина буде захищати свою культуру та національну ідентичність, а також укорінені сімейні цінності: Угорщина вільна та незалежна країна, це право гарантується як законодавством ЄС, так і міжнародним правом. Відповідно до договорів та Хартії основних прав, ні Союз, ні будь-який інший орган не має права диктувати, як угорські батьки повинні виховувати своїх дітей в Угорщині.

Читайте також: Румунська православна церква оголосила війну рішенню Європейського парламенту щодо прийняття одностатевих шлюбів

«Ми гарантуємо, що батьки самі можуть вирішувати, як виховувати власну дитину. Ніхто не має права без їх згоди надавати дітям сексуальне виховання зі шкідливим вмістом, неприйнятним для їх віку», написала Варга.

«Ми категорично відкидаємо припущення, що метою закону є дискримінація; йдеться лише про виховання угорських дітей та захист неповнолітніх. Закон жодним чином не втручається у життя дорослих, він жодним чином не порушує прав сексуальних меншин».

За матеріалами rmx.news

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ