Успішна модель залишила кар’єру, щоб піти за Ісусом та закликає дівчат не йти в модельний бізнес
Європа та світ
16.07.2021
Колишня модель журналів Maxim і Victoria's Secret Ніколь Вайдер розповідає, чому вона залишила прибуткову модельну кар'єру та пішла за Ісусом.

У 2010 році Вайдер заснувала найбільшу інтернет-спільноту для дівчат-підлітків під назвою Project Inspired. Ініціатива спрямована  на те, щоб  допомогти дівчатам зрозуміти свою внутрішню красу. У 2012 році вона опублікувала петицію на Change.org під назвою "Anti-Cosmo Mission", яка спрямована проти журналу Cosmopolitan, який часто використовує сексуальний підтекст орієнтований на підлітків.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Я зрозуміла, що працювати моделлю це зовсім не те чого я очікувала. Я відчувала себе приниженою через те, що я ніколи не буду достатньо "ідеальною", і оцінювала себе лише за своєю зовнішністю. Це шкодило моїй самооцінці. Я зрозуміла, що хочу більшого. Я знову відкрила для себе свою віру, яку мені привили ще в дитинстві, і це змінило моє життя, тому що я почала використовувати свої таланти для Бога, а не для порожнього модельного бізнесу."

Вайдер радить молодим дівчатам: "Ви прекрасні залишаючись такими, якими вас створив Бог. Не порівнюйте себе з іншими. В соціальних мережах дуже просто потрапити в пастку порівняння з іншими людьми. Що я роблю? Я просто пишу про Ісуса. Я не проводжу багато часу онлайн, і не слідкую за іншими людьми. Ми всі створені унікальними та рівними. Моя найбільша порада – зосередитись на красі нашого серця, бо саме це найважливіше для Бога."

За матеріалами: christiantoday.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини