Виробники іграшок йдуть на догоду ЛГБТ-лобі та нав'язують гендерну ідеологію малюкам
Загрози та виклики
26.05.2021
На жаль, дедалі частіше різні компанії та організації підтримують гендерну ідеологію, використовуючи символіку ЛГБТ. Особливо тривожно, коли це роблять виробники іграшок, нав'язуючи аморальні "тренди" дітям.

Як повідомляє theguardian.com, з 1 червня у продаж вийде абсурдний набір LGBTQIA+ датського виробника конструкторів під назвою «Усі чудові». 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Зазначається, що  у даному дитячому конструкторі кольори смуг були обрані, щоб відображати оригінальний веселковий прапор, поряд із блідо-блакитним, білим та рожевим, що представляють транс-спільноту, чорним та коричневим, щоб визнати різноманітність відтінків шкіри та фонів у спільноті LGBTQIA +.

Флін Демарко, член спільноти LGBTQIA + Afol і учасник телевізійного шоу Lego Masters US, заявив, що цей набір нібито допоможе розширити свідомість людей: "Люди купують продукцію Lego – компанії, яка їм подобається, і думають: “Якщо це добре для Lego, можливо, це добре і для мене”.

Ми бачимо, що виробники іграшок йдуть на догоду ЛГБТ-лобі і починають нав'язувати свою символіку та ідеологію дітям з самого малечку. Заявляючи про рівність прав та подібні лозунги вони використовують це лише в один бік. Чомусь виробники не поспішають популяризувати, до прикладу, релігійні чи  просімейні тренди, а нав'язувати сексуальну ідеологію малюкам не соромляться.

Читайте також: The Economist: зміна статі не вирішує проблеми підлітків

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини