Церкви Фінляндії об’єднуються для масштабної медіа-євангелізації по всій країні
Європа та світ
02.09.2022
У Фінляндії християни планують проведення осінньої євангелізації, що проходитиме через ЗМІ, пошту, різні заходи та особисте свідчення.

Про це пише Evangelical Focus

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Християнська медійна організація IRR-TV організувала понад сотню медіа-місій по всьому світу. У Фінляндії було започатковано сім регіональних місій під назвою «Можливість для змін».

Однак цієї осені (19 вересня-16 жовтня) по всій Фінляндії буде проведена перша масштабна євангелізація «Він знайдений». Основна ідея  євангелізації полягає у тому, щоб висвітлити у різних медіа особисті історії людей про зміни, що відбулися у їх житті після знайомства з Ісусом.

Історії також будуть зібрані у буклет, який буде надіслано безпосередньо у кожну домівку у Фінляндії». Окрім буклета, для євангелізації місія використає вуличні реклами та афіші, а також радіо та телеканали.

До грандіозного проєкту приєдналися близько 360 церков різних конфесій. Попри різні теологічні погляди та доктрини церкви працюють у єдності для того, щоб поширити добру новину Євангелія якомога більшій кількості фінів.

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини