У Верховну Раду подали законопроєкт, який дозволить реєструвати одностатеві партнерства
Загрози та виклики
07.03.2023
Народна депутатка Інна Совсун подала у Верховну Раду законопроєкт про цивільні партнерства, який дозволить реєструвати одностатеві шлюби

Цивільним (реєстрованим) партнерством можуть скористатися військові та цивільні, одностатеві та різностатеві пари.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це Інна Совсун повідомила у Facebook, пише pravda.com.ua.

Депутатка розповіла, що працювала над проєктом протягом 9 місяців спільно з представниками ЛГБТ-спільноти. 

"Я бачуся, я говорю з ЛГБТ військовими, я чую про їхні проблеми. Я переконана, що як суспільство, ми маємо виправити велику несправедливість, коли в частини громадян і громадянок менше прав, ніж в усіх інших", – написала Інна Совсун. 

Законопроєкт допоможе одностатевим парам визначити взаємні права та обов'язки, питання володіння майном, спадку, соціального захисту, прав у разі смерті чи зникнення партнера чи партнерки.

"Тисячі історій. Тисячі голосів. Тисячі доль. Їхня любов на часі", – додала народна депутатка.

Депутати мають підписати проєкт протягом 5 днів.

Законопроект про реєстровані цивільні партнерства до Парламенту також планує подати Міністерство юстиції. 

В рамках законопроєкту планують, зокрема:

  • запровадити інститут реєстрованого цивільного партнерства лише для одностатевих пар;
  • прописати конкретний перелік прав партнерів в реєстрованому партнерстві;
  • визначити коло питань, яке може регулюватися партнерським договором;
  • одностатеві шлюби, що укладені між громадянами України в іноземних країнах, планується прирівняти до цивільного партнерства в Україні.

Як ми бачимо ЛГБТ лоббі активно просуває свої інтереси, прикриваючись війною і пробуючи нав'язати українському суспільству аналог шлюбу - так зване цивільне партнерство, яке буде перехідним містком до шлюбів.

Наразі не видно, що прописали депутати в законопроекті, але не виключено, що уже в ньому буде закладено основу для усиновлення дітей ЛГБТ під приводом, щоб не порушувати їх прав, а також інші аспекти, які планомірно лобіюються.
 

Варто зазначити, що коли на фронті вмирають тисячі наших захисників, то автори не соромляться прикриватися їх пам'яттю, використовуючи тему гибелі військових, як аргумент для легалізації даних партнерств 

Варто зазначити, що аргументація авторки, про те що ніби то гомосексуалістів не пускають один одного в лікарню, чи те що вони не отримають майна одне одного, це чиста маніпуляція, адже нині всі ці аспекти легко врегульовуються підписанням довіреностей та інших юридичних документів у нотаріуса.

Чомусь проста людина може легко заповісти спадщину кому завгодно, а гомосексуалісти цього ніби то не можуть.

Одним словом перед нами розгортається новий етап просування одностатевих шлюбів. Просто на даний час впроваджується проміжна його форма.

До речі, Іван Пилипчук, один із відомих військових, що воює на передовій, недавно зазначив, що не бачить на передовій тих розрекламованих військових підрозділів ЛГБТ. Докладніше читайте за посиланням.

Разом з тим під час війни ЛГБТ попадало в ряд скандалів, які не дуже в'яжеться із їх піар компанією про звитяги "їх воїнів". Як ЛГБТ проводять через кордон чоловіків аби втекти за кордон замість захисту України.

Українські ЛГБТ-структури готують провокативний захід, який може зашкодити підтримці України Польщею.

Враховуючи зазначене, наступні 5 днів на депутатів очікує тиск з боку грантових організацій, аби якнайбільше підписали законопроект про цивільні партнерства ЛГБТ та потім підтримали його голосуванням.

За матеріалами pravda.com.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Загрози та викликиЗаконодавство
Останні новини
Останні новини