Зірка американського кіно розповіла як діти своєю дитячою вірою вчать дорослих
Надихаючі історії
08.12.2020
Зірка американського кіно та шоу, Седі Робертсон, яка має більше 4 мільйонів підписників в Інстаграмі, розповіла про свою віру в Бога та про очікування народження малюка.

"Мені дуже приємно бачити, якими батьками-християнами ми вже стали, очікуючи народження малюка. Біблія багато говорить про дитячу віру. І це заохочує нас мати віру як діти. Моя мама завжди мені говорила, що коли я була маленькою, я задавала різні питання. Це поглибило її віру в Бога, тому що діти задають легкі та невинні питання. І тому мені не терпиться побачити диво в очах нашої майбутньої дочки і просто вчитися у неї", - ділиться Седі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На питання, як Седі зберігає віру в Бога, не маючи змоги відвідувати церкву через карантин, вона відповіла:  "Так, звісно частина церковного життя полягає в тому, що ми знаходимось у постійному церковному спілкуванні, у тілі так би мовити. Але в той же час Бог залишається  Богом. Він не обмежений стінами. Він не обмежений церквою чи будівлею. І тому ми все ще можемо мати такі ж самі відносини з Ним. Думаю, важливо продовжувати навчати людей, щоб вони не втратили  спілкування між собою."

В червні 2019 року Седі Робертсон одружилася. Рівно через рік, сімейна пара оголосила про вагітність, а потім повідомила про хворобу на коронавірус.

Про хворобу зірка розповідає: "Мені було так погано. Це жахливо, коли ти опинився в лікарні, і не можеш мати поруч з собою нікого. Ти там одна. Це страшно, тому я хочу щоб люди зрозуміли, що ми маємо з повагою відноситись до людей, які борються з  вірусом."

За матеріалами: foxnews.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини