Флорида оголосила війну технологічним гігантам
Європа та світ
27.05.2021
Губернатор Флориди Рон ДеСантіс зробив черговий крок у своїй боротьбі проти цензури Технологічних гігантів, підписавши законопроект, який посилює права користувачів у соціальних мережах

Законопроект був підписаний вранці 24 травня та набере чинності 1 липня 2021 року.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це йдеться на lifesitenews.com.

«На цій сесії ми вжили заходів, щоб захистити звичайний народ «сонячного штату» від еліти Силіконової долини. Багато людей зазнали утиску від технологічних гігантів, тож тепер, якщо Силіконова долина буде застосовувати цензуру щоб дискримінувати користувачів на користь своїх переконань та ідеології, вона понесе за це відповідальність перед законом.

Читайте також: Депутати хочуть дозволити розлучатися з вагітною дружиною або при народженні малюка через дискримінацію

За порушення законопроекту жертви технологічних гігантів зможуть вимагати відшкодування у розмірі до 10000 доларів за цензуру, тіньове блокування чи видалення користувача. Соціальні медіа компанії також не зможуть блокувати користувачів без попередження, оскільки за новим законом вони повинні в семиденний термін надіслати повідомлення, пояснивши причину і запропонувавши можливість вирішити проблему.

Що стосується свободи слова, то в цьому штаті ми будемо захищати її незалежно від того, наскільки великі і могутні соціальні мережі, оскільки мова є основою нашої свободи» сказав захисник законопроекту сенатор Флориди Рей Родрігес.

За матеріалами lifesitenews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини