Кабмін завдав удар по сім’ї
Загрози та виклики
19.10.2020
На черговому засіданні Уряду 9 жовтня 2020 року прийнято рішення, яке може нести серйозну небезпеку для сім’ї.

Ліберальні структури придумали план нівелювати сімейні цінності в Україні прикриваючись гарними лозунгами. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Гендерний спецназ в міністерствах

Віднині в усіх міністерствах створюють спеціальні підрозділи, які будуть займатися виключно питаннями забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Окрім цього, всі обладміністрації та районні ради повинні перепрофілювати відділи по роботі з сім’ями в нову структуру, яка буде займатися крім сім’ї, ще питаннями рівності, боротьби з насиллям за ознакою статі та просуванням гендерної рівності. Нажаль з того, що відбувається в Україні та світі ми бачимо, що за лозунгами про рівність прав чоловіків і жінок (в оплаті праці, роботі, юридичних правах і т.п.) насправді іде просування та нав’язування законодавства щодо ЛГБТ. 

Отже, віднині відділи, які мають опікуватися сімейними цінностями та сімейною політикою, почнуть приховано впроваджувати антисімейну гендерну ідеологію, яка як ми бачимо з досвіду інших країн - з часом приводить до введення гендерів замість статі, особливих прав для ЛГБТ, одностатевих шлюбів, обов’язкового сексуального навчання для дітей у школах і т.д. Варто очікувати, що на керівні засади в цих структурах прийдуть спеціалісти з гендерної ідеології заздалегідь підготовлені грантовими організаціями.

Читайте також: Главу МВС Естонії хочуть звільнити за заяву, що шлюб це - союз чоловіка і жінки та критику сексменшин

Що зробив Кабмін

Кабмін затвердив Типове положення про відповідальний підрозділ з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі. Тобто це нова структура, яку зобов'язані створити всі центральні органи влади!

Мінсоцполітики наголошує, що відтепер всі органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування (за згодою) мають зобов’язання створити спеціальні підрозділи та призначити радників, які будуть займатися виключно питаннями забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. 

Окрім цього, затверджено повноваження радника з цих питань, який повинен слідкувати за впровадженням гендерних питань та дотриманням міжнародних зобов’язань України у сфері забезпечення гендерної рівності.

Посилання на Постанову тут.

ВАЖЛИВО! Мінсоцполітики відкрило справжню ціль даного кроку -  до цього часу коло повноважень радників не було визначено, а відповідальні посадові особи одночасно виконували завдання в інших сферах, що призводило до недостатньо ефективної роботи у цьому напрямку.

Читайте також: В школах Англії запроваджують обов’язкове навчання про ЛГБТ

Створені спецпідрозділи в органах влади наділені розширеними повноваженнями для просування гендерної ідеології.

Дані органи відтепер будуть займатися:

  • координація роботи інших структурних підрозділів органу влади з питань застосування гендерних підходів; 

  • аналіз стану забезпечення органом влади рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у відповідній сфері (на відповідній території); 

  • розробка статистично-аналітичних матеріалів, які дають змогу визначити відмінності у становищі різних груп жінок і чоловіків, а також наявні проблеми та потреби (“гендерні портрети”); 

  • організація проведення оцінювання дотримання органом влади принципу забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків у своїй діяльності (гендерні аудити);

  • організація виконання всіх міжнародно-правових документів у сфері забезпечення гендерної рівності;

  • внесення пропозицій, у тому числі за результатами гендерних аудитів, щодо включення положень, спрямованих на забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, до колективних договорів, угод відповідно до статті 18 Закону України “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”;

  • організація для працівників органу влади навчальних заходів з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків;

  • участь в організації та проведенні моніторингу у частині протидії дискримінації за ознакою статі або за кількома ознаками, однією з яких є стать. 

Читайте також: Трансгендерам хочуть пришивати статеві органи померлих

Спецпідрозділи Партнерства Біарріц?

Як зазначається в коментарях Мінсоцполітики -  дана ініціатива спрямована на виконання Україною зобов’язань в рамках «Партнерства Біарріц» – небезпечної міжнародної ініціативи, що під виглядом боротьби за рівність прав і можливостей для всіх - планує тотальне впровадження гендерної ідеології та створення структур, які будуть це  контролювати. Судячи з усього Кабмін розпочав створення саме такого інструменту.

В цьому партнерстві також просувається гасло гендерної рівності. Проте держави-засновники «Партнерства Біарріц» у власних країнах зовсім по-іншому тлумачать поняття «гендерної рівності» (ніж це нам озвучують в Україні), розуміючи під ним не відсутність дискримінації на роботі і в юридичних правах, а запровадження гендерної ідеології, яка вважає нормою самостійне обрання людиною своєї «гендерної ідентичності» тобто замість статі один із сотень гендерів. 

Тому, коли ми читаємо, що Ольга Ревук заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції,  проінформувала, що зобов’язання, які Україна бере на себе в рамках цієї міжнародної ініціативи [«Партнерство Біарріц»], повністю показані у планах роботи Уряду на наступні три роки, а призначений радник повинен  «брати участь у дотриманні міжнародних зобов’язань України у сфері забезпечення гендерної рівності», то можемо з впевненістю зауважити, що постанова, затверджена Урядом 9 жовтня може призвести Україну до запровадження гендерної ідеології, що вкрай порушує засади сімейних цінностей.

Закликаємо молитися, аби Бог зупинив зазначену ініціативу та не допустив руйнування сім’ї.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики