В обороні сімейних цінностей: у Києві відбувся християнський мітинг
Загрози та виклики
27.05.2021
Мирну акцію на захист суспільства від пропаганди трансгендеризму провели християни 22 травня

На Михайлівській площі зібралися віряни різних конфесій і віку, а також родини, громадські просімейні активісти.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники зібрання дякували Господу за українських дітей, подружжя, сім’ю та Церкву таких, якими створив їх Бог. Лунали молитви за збереження суспільного миру, за життя в Україні без людиноненависницьких ідеологій, за святість нашого народу та української родини, за охорону жіноцтва, батьківства та духовного світу дитини, пише svitogliad.com.

На місці події було встановлено намет «Молитва за звільнення ЛГБТ-людей від гріховної залежності».

Так християни, усвідомлюючи, що мають «боротися за віру, раз назавжди передану святим» (Юди 1:3), відповіли на так званий трансмарш, який опоненти влаштували неподалік, домагаючись від держави посилити підтримку пропаганди трансгендеризму.

Акція вірян мала на меті:

– привернути увагу суспільства до дій, які підривають основи гармонійного розвитку родини в нашій країні;

– попередити співвітчизників, які страждають на трансгендерність, про те, що вони грішать, спотворюючи власну сексуальність і нівечачи своє тіло;

– закликати їх і всіх тих, хто пропагує сексуальні девіації, до покаяння;

– застерегти владу та суспільство від небезпеки популяризації трансгендеризму як складової гендерної ідеології;

– спонукати державу відмовитися від так званої гендерної політики, в тому числі від наміру ратифікувати Стамбульську конвенцію, та вийти із «Партнерства Біарріц за гендерну рівність»;

– зосередити свою увагу на формуванні ефективної освітньої та сімейної політики на конституційних і біблійних засадах, із урахуванням історичних і традиційних засад українського народу.

«Ми виступаємо за традиційні, благословенні цінності, завдяки яким український народ виживав, перемагав і проходив різні випробування в своїй історії. Сьогодні ж ми вийшли, щоби проголосити споконвічну істину, завдяки якій створюються сім’ї і народжуються діти, розвивається Україна. Йдеться про материнство, батьківство, дитинство, про те, що мама має бути мамою, а тато татом», заявив у своєму виступі голова громадської організації «Християнський фронт» Ігор Плохой.

Варто говорити про основи життя, бо вони піддаються атакам. Сучасні послідовники марксистів-захисників пролетаріату декларують турботу про гомосексуалістів і трансгендерів. Мета ж їхня незмінна руйнація світу. Омана розповідати хворому, що він здоровий, але саме цим займаються пропагандисти трансгендеризму. Натомість у реабілітаційних центрах християн проходять відновлення ті, хто має залежність від наркотиків, алкоголю чи потерпає від сексуальної девіації. Там готові допомагати і тим, хто страждає на трансгендерність.

На мітингу йшлося про те, що хірургічна операція чи гормональна терапія для досягнення «трансгендерного переходу», за своєю суттю, є каліцтвом людини. Попри це, лобісти трансгендеризму вимагають послаблення юридичної процедури «зміни статі» та надання їм права всиновлювати і виховувати дітей.

Вже існують надзвичайно небезпечні шкільні посібники, які містять пропаганду гендерної ідеології та несуть небезпеку спокусити дітей гріхом трансгендеризму. Постати на захист юних громадян від таких загроз обов’язок християн, адже «ми, сильні, повинні нести слабкості безсилих, а не собі догоджати» (до Римлян 15:1).

Читайте також: Виробники іграшок йдуть на догоду ЛГБТ-лобі та нав'язують гендерну ідеологію малюкам

«Ми, свідомі українці, вийшли на Михайлівську площу, щоби постати на захист сімейних цінностей від пропаганди трансгендеризму, яку сьогодні наочно влаштували навпроти люди із сексуальними девіаціями та їхні спонсори, зібравшись у оточенні кількох сотень правоохоронців. Вони святкують річницю з того часу, коли Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), видавши МКХ-11 Міжнародний класифікатор хвороб у 11-й редакції, виключила трансгендерність із переліку психічних захворювань. Однак чи можна довіряти ВООЗ, яка в самому тексті МКХ-11 офіційно заявляє, що не гарантує достовірність інформації, яка в ньому міститься?», сказав у своєму виступі керівник інформаційного департаменту правління громадської організації «Рух за Життя та Гідність Людини», засновник і координатор духовно-просвітницької ініціативи «Захист християнських цінностей основи життя та сім’ї в Україні», журналіст, магістр права Олександр Кривенко.

Він піддав критиці дії Уповноваженого з прав людини Верховної ради України, певних представників державної влади та низки громадських організацій. Вони, використовуючи проголошений Україною курс на євроінтеграцію, нав’язують у науці, освіті, культурі, політиці та інших царинах суспільного життя згубну гендерну ідеологію, що суперечить конституційним, біблійним, історичним і традиційним засадам українського народу.

«Багато хто не знає чи не хоче згадувати, що Європейський Союз створили передусім не з економічних мотивів, а для забезпечення солідарності та миру на основі саме християнських цінностей. Українські християни покликані активно відстоювати ці цінності у взаємодії з європейськими колегами. Наші громади, органи місцевого самоврядування та церкви мають об’єднати зусилля на цій ниві», зазначив промовець.

«Коли цінності реальні підміняються гендерною ідеологією, що суперечить Слову Божому, я не можу бути байдужим, і тому я тут, на мітингу християн», розповів у розмові член Церкви євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія», батько двох синів Олександр Чапцев.

Власними думками поділились у інтерв’ю й деякі інші учасники цього християнського мирного зібрання.

«Я багатодітна мати, українка та жінка, і пишаюся цим. Зараз в Україні свобода, але інколи вона може бути зі страшенними кайданами, якщо спрямована проти волі Божої та природи людини. На захист християнських цінностей я прийшла сюди із найменшою дитиною, а старша вже заміжня, і вона підтримує нас молитовно», розповіла член Церкви євангельських християн-баптистів Залізничного району міста Києва, матір двох доньок і сина Юліана Остринська.

«Сьогодні промисел Божий привів мене сюди, щоби благословити християнський побожний люд, який іде відстоювати правду. Ми тут, аби боронити християнські цінності, бо вже не вперше в центрі столиці під проводом глобальної влади збираються здегенеровані люди, натхнені дияволом, ворогом роду людського. Вони прагнуть внести інформаційну отруту в наше українське середовище, підмінити питомі українські цінності, впровадити те, що є чужим як усьому українському народу, так і кожній нормальній, мислячій, здоровій людині в Україні. Ми ж збираємося, щоби показати, що стоїмо у правді. Це не залежить від того, сприймає нас більшість, чи ні. Нехай і не дуже великим числом, але ми підносимо сьогодні наш голос за правду, бо віримо, що з нами Бог», сказав настоятель Каплиці Хрещення Господнього Православної Церкви України, що в Києві, Ярослав Кулик.

Олександр Кривенко

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики