Лобістські антихристиянські групи приготували закон, аби добитися закриття всіх християнських закладів США. Документ передано Байдену
Загрози та виклики
10.12.2020
Відома група, що лобіює права ЛГБТ намагається переконати новообраного Президента Джо Байдена прийняти постанови, які призведуть до великих змін в законодавстві США. Під загрозою закриття всі приватні християнські школи, коледжі, університети та семінарії США, які втратять акредитацію. ЛГБТ отримають безпрецедентно-широкі права.

Так звані «активісти» розробили документ під назвою "План позитивних змін", який містить 85 пунктів щодо знищення християнства та розширення прав ЛГБТ, які по суті є законодавчими рекомендаціями для нової адміністрації Байдена, які будуть потужно лобіюватися наступні 4 роки.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Одна з пропозицій у документі вимагає від Міністерства освіти США заборонити усім без винятку навчальним закладам, викладати будь-які ідеї, що базуються на вірі. Такі ідеї на думку авторів «дискримінують та не відповідають науково-обґрунтованим стандартам навчальних програм».

Доктор Аль Молер-молодший, президент Південної Баптистської Духовної семінарії, попередив, що документ є прямою загрозою християнській освіті.

Документ містить політичні позиції та рекомендації різним департаментам, і майже кожен пункт апелює до слова «дискримінація». Від Департаментів сільського господарства; Охорони здоров'я; Соціальних служб документ вимагає ЗАБОРОНИТИ ВСЕ, що можна тлумачити як дискримінація ЛГБТ.

Читайте також: Техас та ще 17 штатів просять Верховний суд США скасувати результати виборів

Документ маскує політику сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності під термін "наука".

"Якщо навчальні заклади втратять свою акредитацію, їх доведеться закрити. Просто так. У цьому їх план, що якщо ви не поділяєте погляди ЛГБТ груп на сексуальність, то вас потрібно викреслити з суспільного життя країни" -  застерігає американський редактор Род Дреер у своєму коментарі.

За матеріалами: 1.cbn.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини