Вийшов мультсеріал, що розповідає дітям про героїчні українські міста (ВІДЕО)
Освіта і наука
09.04.2024
Проєкт призначений для дітей віком від 6 до 12 років, а також для всіх, хто прагне вивчати культурну та історичну спадщину нашої держави

Міністерство культури та інформаційної політики представив мультсеріал «Україна. Нескорені міста. Правдива історія», котрий розповідає дітям про героїчні українські міста.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це відомство повідомило у своєму дописі, йдеться на vseosvita.ua.

Серіал від телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» розповідає про українські міста, які постраждали під час війни рф в Україні. У коротких епізодах йдеться, зокрема, про історичні пам’ятки в контексті сучасної реальності, що створює паралель між минулим і сьогоденням. Головними героями серіалу є троє дітей — два хлопчики та дівчинка, які подорожують у просторі та часі й дізнаються справжню історію українських міст.

У першій частині кожного епізоду головні герої мандрують містами, допомагаючи малечі зануритись у захопливий світ української історії та відчути героїзм минулого. У другій частині, у легкій і доступній для дітей формі, уникаючи чутливих зображень, показано реалії шкоди, заподіяної українським містам і культурним пам’яткам, — повідомляється у дописі відомства.

У Мінкульті пояснили, що цей проєкт призначений для дітей віком від 6 до 12 років, а також для батьків, вчителів і всіх, хто прагне навчити молодше покоління цінувати культурну спадщину та пам’ятати історію України.

Дивитись мультсеріал можна за посиланням.
Джерело: vseosvita.ua
Освіта і наукаМолоде життяСуспільство Культура і творчість
Останні новини
Останні новини