Польща закликала Словенію вийти з небезпечної Стамбульської Конвенції та створити новий документ, заклавши туди Біблійні поняття
Європа та світ
05.09.2020
Міністерство Юстиції Польщі направило офіційного листа уряду Словенії з рекомендаціями та закликом денонсувати Стамбульську конвенцію, через небезпечні цінності, закладені в неї, та розробити свою власну версію конвенції, яка б не несла загрозу моральним цінностям.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В пропозиції створення свого власного документу по протидії домашньому насильству, зазначається, що вона має сприяти захисту дітей від моральної корупції. Пропонується взяти за основу положення, що стосуються  дітей, прописані в конвенції ООН 1989 року, але з додати до неї положення про те, що життя дитини починається з зачаття. Пропонується, що новий документ також має містити визначення сім'ї як виключно такої, що складається з батька, матері та дитини чи дітей, а також можливість шлюбу лише між чоловіком та жінкою.

Позиція Польського уряду дуже чітка - Стамбульська конвенція є феміністичним винаходом, який хоче виправдати гомосексуальну ідеологію. Польща оголосила про вихід з конвенції  ще наприкінці липня, що викликало хвилю тиску та шантажу з боку ЄС.

Уряд Словенії ще не висловив свою думку щодо конвенції, однак депутат від правлячої партії Словенії Бранко Гримс, прокоментував заяву Польщі в Twitter: Словенія також повинна вийти зі Стамбульської конвенції. Найкраще одночасно із виходом із Глобальної угоди про міграцію, тобто не відкладаючи – негайно!!!»

Словенія підписала конвенцію в 2011 році і ратифікувала її в 2015 році, того самого року, що й Польща. Схоже, що в країні назріває дискусія, чи справді цей сумнівний документ є таким невинним, як його рекламують в ЄС.

Намір вийти зі Стамбульської Конвенції навіть висловлює країна, яка стала її ідеологом та першою її підписала – Туреччина. Там хочуть розробити свою власну конвенцію, без гендеру та сексуальної орієнтації.

Нищівної критики цей документ також зазнає в Вірменії, де депутати заявляють про те, що «це сором» для Вірменії. В той самий час депутати Латвії звернулися до Конституційного суду з вимогою перевірити конвенцію на конституційність.

Молимось, щоб українська влада також побачила очевидну шкоду від цього міжнародного документу, який несе ніщо інше, як жорстку гендерну диктатуру, під прикриттям боротьби з домашнім насильством.

За матеріалами: total-slovenia-news

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ