"Стамбульська конвенція – це сором для нас. Ми – християнська нація!" – різка заява провідного політичного лідера Вірменії
Європа та світ
02.09.2020
Питання ратифікації Стамбульської конвенції постійно відкладалось Парламентом Вірменії до недавнього часу. Але нещодавно ліберальні сили заявили, що планують провести скандальний документ через Парламент вже на наступній сесії, яка розпочнеться 14 вересня.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Ратифікації Стамбульської конвенції чинить опір друга за кількістю місць в Парламенті політична сила «Процвітаюча Вірменія» та її лідер Гагік Царукян. Партія Процвітаюча Вірменія – правоцентриська політична сила, що сповідує консервативні, християнські цінності.

Гагік Царукян в своїй заяві щодо планів лібералів ратифікувати конвенцію заявив: «Для нас це сором. Ми християнська нація. Сьогодні вони (ліберали – ред.) хочуть проводити заняття з сексуального виховання для наших дітей, які ходять до школи. Вони також хочуть зменшити класні години, що стосуються Вірменської церкви, Вірменської історії, Вірменської літератури».

Лідер консервативної партії також додав, що ліберальна влада спершу має вислухати людей: «Я заявляю, що ми організуємо широку дискусію, щоб почути думку людей з цього питання. Вони не мають права подавати в Парламент та приймати будь-які, запропоновані ними закони, не обговоривши спершу це питання з народом, не дізнавшись його думки ".

Читайте також: Верховна Рада хоче голосувати за скандальний законопроект 0931, який обмежить свободу слова та віросповідання

Ми бачимо, що країни світу і Європи розпочинають рішуче відмовлятися від Стамбульської конвенції, побачивши її справжні цілі і руйнівну силу щодо сімейних цінностей. Так, слідом за Польщою, яка розпочала вихід з конвенції, надійшла інформація, що Уряд Туреччини розробляє альтернативу Стамбульській конвенції без гендеру та сексуальної орієнтації. Враховуючи це, ми бачимо дуже важливий сигнал для України, адже Турчеччина і Польща, які прожили з даним документом кілька років, побачили його небезпеку і тепер від нього хочуть відмовитися! Також Парламент Угорщини, депутати Сейму Латвії відмовилися її ратифіковувати. 

Однак, разом з тим, ліберальні сили тиснуть на Україну, аби вона ратифікувала спірний і руйнівний для сім'ї документ. 

Докладніше про небезпеку Стамбульської конвенції читайте тут.

Закликаємо підписувати петиції проти Ратифікації Стамбульської конвенції в Україні №22/097214-еп та №22/098046-еп.

Крім цього, закликаємо писати листи до народних депутатів України. Попередні роки показали, що найефективнішим у блокуванні законів є особисті зустрічі з депутатами та написання їм іменних листів по хвилюючих питаннях. Тож закликаємо зустрічатися з вашими мажоритарними депутатами, а також писати їм особисті листи!

Проект звернення.

Молимось, щоб влада Україна не йшла на догоду ліберальним силам, а відстоювала національні інтереси суспільства!

За матеріалами: news.am

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини