Стратегічна конференція керівників обласних служінь євангельських християн-баптистів пройшла у столиці
Все для церков
05.10.2021
Стратегічна конференція комітетів ВСЦ ЄХБ проходила 2 жовтня у Києві, у приміщенні церкви «Храм миру». Учасниками стали 240 братів і сестер, котрі очолюють різні ланки служіння в обласних об’єднаннях церков

Тема зустрічі «Зростає лідер, зростає служіння, зростає церква».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Заступник голови ВСЦ ЄХБ Василь Фурта, що координує роботу комітетів, розповідає, що такі спільні зустрічі не лише вибудовують головні пріоритети роботи на рік, а й суттєво згуртовують служителів навколо конкретних поставлених завдань, пише baptyst.com.

Час спільного зібрання займав половину від загального часу конференції. Інший час служителі проводили у своїх командах.

Обговорення у профільних групах мало на меті напрацювати конкретні кроки щодо подальшого служіння  кожного із комітетів. Таких напрямів у Союзі дванадцять: служіння музики і творчості, дитяче і підліткове, молодіжне, жіноче, сімейне, соціальне, капеланське, пасторське, а також зовнішня місія, організація нових церков, благовістя, церковна освіта/апологетичний центр.

Спільне поклоніння вів співочий гурт на чолі з Данилом Олійником, керівником музично-творчого комітету.

Голова ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк підготував для обласних служителів натхненне слово. Пастор розглянув тему Божого призначення людини для зростання і служіння церкви. У контексті Еф. 4:11-16 наголошувалося: «Служити церкві це ознака великої довіри і Господнього призначення. Повне посвячення церкві є привілеєм покликаних людей. Покликання до служіння велика відповідальність перед Христом».

Читайте також: Відбувся другий Всеукраїнський форум рад молодих вчених

Більш детально свої служіння презентували керівники дитячого і підліткового та молодіжного комітетів – Ольга Мирончук та Роман Сухар.

Сергій Качан, координатор місії «Сумка самарянина» в Україні, презентував проєкт «Різдвяна Дитина». Це потужний ресурс для поширення Євангелія серед дітей методом простого подарунку. Для продовження роботи з новими дітьми пропонується навчальний курс «Найвеличніша подорож», що містить 12 біблійних уроків. Проєкт «Різдвяна Дитина» є доступним та простим для кожної церкви, що прагне благовістити молодому поколінню.

Роман Вечерківский, заступник голови ВСЦ ЄХБ, який координує відділ організації нових церков, провів панельну дискусію зі служителями, котрі мають гарний досвід у цьому служінні.

Ігор Бандура повідомив про подальші головні заходи ВСЦ ЄХБ «Всеукраїнська пасторська конференція «Зламане серце – сильне служіння» відбудеться 18-20 листопада, обласні духовно-повчальні конференції для служителів пройдуть у лютому-квітні 2022 року, Всеукраїнський молодіжний фестиваль пройде у липні 2022 року, III Місіонерський форум відбудеться у жовтні 2022 року.

Данило Олійник презентував Другий збірний україномовний альбом хвали і поклоніння «Усім серцем». До нього увійшли 10 пісень молодих авторів зі всього світу.

Підсумки конференції підводили зі Станіславом Грунтковським. Кожен керівник комітету у Союзі презентував головний пріоритет служіння на рік.

Пресслужба ВСЦ ЄХБ

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Все для церковХристиянський світ
Останні новини
Останні новини