У Львові створили міжфракційне депутатське об’єднання "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку"
Суспільство
22.04.2021
Головною метою міжфракційного об'єднання є популяризація здорового способу життя та запобігання поширенню негативних явищ: алкоголізму, наркоманії, та інших аморальних речей. Особливу увагу депутати приділятимуть зміцненню духовності та християнської моралі у суспільстві.

Ініціатором об'єднання є депутат та християнин Дмитро Колесник, що вже понад 20 років займається просвітництвом, соціальною та духовною роботою.

“Окрім успішного подолання військового опору, економічного та суспільного розвитку, наша країна потребує духовного відродження. На мою думку, фундаментом успішної держави є саме християнські цінності. Це основа, на яку повинні опиратися депутати, приймаючи рішення для міста та громади,” - пояснює депутат Дмитро Колесник. 

Головою міжфракційного обрано Дмитра Колесника. До об'єднання вже приєднались депутати Роман Грицевич, Ігор Зінкевич, Андрій Закалюк, Євген Бойко та Михайло Дідух.

Нині дуже важливою є робота з утвердження у суспільстві духовних і моральних засад, захисту сімейних цінностей, популяризації здорового способу життя, недопущення пропагування аморальності, християнський шлях розвитку нашої території.

Саме тому за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Дані об’єднання вже створено в ОдесіКиєві, Черкасах та Чернівцях.  

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини