"Власна справа": Молоді підприємці можуть отримати 150 тисяч через портал "Дія"
Економіка та бізнес
22.10.2024
Молоді підприємці віком до 25 років можуть через портал "Дія" подавати заявки на отримання грантів до 150 тис. грн на відкриття власного бізнесу у межах програми "Власна Справа"

"Гранти для молоді у межах програми "Власна Справа" вже доступні через портал "Дія". Якщо вам до 25 років, подавайте заявку на програму та отримуйте до 150 тис. грн на свій бізнес. Грант для молоді не має вимоги створення нових робочих місць. Після ухвалення позитивного рішення щодо виділення гранту, лише необхідно відкрити ФОП", – пояснила міністерка економіки Юлія Свириденко.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це повідомляє пресслужба Міністерства економіки, пише censor.net.

Щоб подати заявку онлайн, необхідно зайти на портал "Дія" в розділ "Грант на власну справу".

Зазначається, що через три роки такі підприємці зможуть ще раз отримати грант від держави – вже за програмою "Власна Справа" на загальних умовах. Тобто отримати 250 тис. грн, але за умови створення не менше двох робочих місць.

Загалом за понад два роки роботи програми "Власна Справа" підприємці отримали від держави понад 20 тисяч грантів на розвиток бізнесу на майже 5 млрд грн.

Як повідомлялося, у вересні можливість отримати гранти у межах програми "Власна справа" розширили на молодих підприємців віком до 25 років.  

Джерело: censor.net

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Економіка та бізнесМолоде життяСуспільство
Останні новини
Останні новини