Угорщина готується відбудовувати Християнські основи Європи.
Європа та світ
08.03.2021
«Перед Угорщиною стоїть завдання відбудувати європейсько-демократичний правий рух на підтримку християнства та національного суверенітету, а також відмови від мультикультуралізму та глобалізму», заявив Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан після виходу його партії з парламентської групи Європейської народної партії.

В заяві оприлюдненій на свої офіційні сторінці Орбан підкреслив, що його партія та інші консерватори в Європі тепер повинні працювати для досягнення цілей та ідеалів, які колись визначали Європейську народну партію (ЄНП), але були відкинуті.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Мі чітко розуміємо наше завдання. Зараз, без ЄНП, ми повинні побудувати європейський демократичний рух правих, як своєрідний дім для Європейців, які не хочуть мігрантів, не хочуть мультикультуралізму, не опустилися в безумство ЛГБТК, які захищають християнські традиції, які поважають суверенітет націй і які розглядають свої нації не як частину свого минулого, а як частину свого майбутнього", - написав Орбан.

Знову вказуючи на причини виходу його партії з депутатської групи ЄНП, Орбан заявив, що ЄНП проводив політику полювання на відьом проти Угорщини в той час, коли більшість європейських країн опинилися в битві на життя і смерть з пандемією.

Читайте також: Прийшов наказ звільнити за декілька годин до страти – історія одного пастора за якого молилась церква

"Поки ми тут, в Угорщині - та інші лідери у своїх країнах - буквально ведемо битву на життя і смерть проти коронавірусу, ЄНП потурає іграм на силу у пузирі Брюсельських бюрократів. Це неприпустимо", писав Орбан, продовжуючи ідею, що вихід Фідеса відкриває нові перспективи в європейській політиці.

"Всім відомо, що ми, угорці, хотіли повернути ЄНП, яка постійно відступає відкидаючи свої політичні цінності, ніби з потопаючого дирижабля - на колишнє становище провідної європейської інтелектуальної та політичної сили. Ми хотіли повернути її до великої, сильної, демократичної сили правих, яке може об'єднати центристські, консервативні та традиційні християнсько-демократичні партії та їх виборців у великий спільний політичний дім", - написав Орбан.

Читайте також: «Цей конгрес не турбує Божа воля» - заявив конгресмен під час слухань скандального закону

"Вчора цю можливість було втрачено. ЄНП нарешті стала додатком європейських лівих. Більше немає суттєвої різниці між ЄНП та європейськими лівими, з таких серйозних питань як міграція, сімейні цінності та національний суверенітет. Отож хай собі партії європейських лівих та їх лідери запалюють багаття та святкують: вони розширили свою кількість, додавши ще одну партію ... Настав цей час. Хай живе демократичний правий рух! Fortes Fortuna adiuvat!"

Джерело: RMX

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини