В Івано-Франківській міськраді створено депутатську групу "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку громади"
Суспільство
01.05.2021
В Івано-Франківській міській раді створено депутатську групу «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади».

Міжфракційне депутатське об`єднання створено 29 квітня 2021 року на пленарному засіданні міської ради. Про це йдеться на сайті mrada.if.ua

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Співголовами депутатської групи обрано депутатів Уляну Павликівську та Ярослава Дубаса.

Заява про створення Депутатської групи «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади».

Сьогодні Україна переживає доленосні часи, що впливають на життя як кожного із нас, так і країни в цілому. Крім звичних викликів нині нам доводиться вперше в історії незалежної України боронити нашу землю, протистояти на Сході ворогам і терористами, а також спільно протистояти проблемам, породженим пандемією коронавірусу.

Однак, окрім успішного подолання казаних проблем, військового опору, економічного та суспільного розвитку, наша країна потребує насамперед духовного відродження суспільства та побудови державного устрою на християнських засадах.

На фоні потрясінь, що переживають мільйони людей через тривалі військові дії та порушення звичного способу життя внаслідок пандемії коронавірусу в Україні посилюються негативні тенденції в суспільстві, такі як: алкоголізм, наркоманія, тютюнопаління, поширення ВІЛ, збільшуються суїцидальні настрої – що є серйозною загрозою для усіх людей, особливо для молодого покоління, а відтак і для нашого спільного сьогодення та майбутнього.

Нині для нашого регіону дуже важливою є робота з утвердження у суспільстві духовних і моральних засад, християнський шлях розвитку регіону, захисту сімейних цінностей, популяризації здорового способу життя, недопущення пропагування аморальності.

Для ефективного здійснення такої роботи, подолання вищезазначених викликів сьогодні є потрібним об’єднання зусиль депутатів з усіх фракцій, яким небайдужа доля нашої країни та її громадян, і які прагнуть боротися за християнський шлях розвитку регіону, здоров’я, моральність, духовність та здорову українську родину.

Саме тому в Івано-Франківській міській раді раді, відповідно до статей 25 і 26 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», статті 55 Регламенту Івано-Франківської міської ради, створено Депутатську групу «Міжфракційне депутатське об’єднання «За духовність, моральність та християнський шлях розвитку Івано-Франківської міської територіальної громади», яке має на меті працювати над підготовкою та втіленням рішень, спрямованих на християнський шлях розвитку регіону, пропагування моральності, духовності та здорового способу життя, захист сімейних цінностей, запобігання поширенню негативних явищ: тютюнопаління, алкоголізму, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, дитячої порнографії, пропаганди гендерної ідеології та аморальних речей.

Нагадаємо, що за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Дані об’єднання вже створено в ОдесіКиєвіЧеркасах, Чернівцях та у Львові

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини