На Закарпатті створено міжфракційне об’єднання "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку"
Суспільство
21.05.2021
20 травня на другому пленарному засіданні другої сесії Закарпатської обласної ради 8-го скликання оголошено про створення міжфракційного депутатського об’єднання "За духовність , моральність, та християнський шлях розвитку Закарпаття".

До її складу увійшли 8 депутатів з різних фракцій: голова облради Олексій Петров, перший заступник Андрій Шекета, заступник Денис Ман, Михайло Рівіс, Мирослав Білецький , Василь Федурцьо, Микола Сличко та Василь Дем’янчук.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Головою групи обрано депутата християнина Василя Дем’янчука.

Головною метою міжфракційного об'єднання є популяризація здорового способу життя та запобігання поширенню негативних явищ: алкоголізму, наркоманії, та інших аморальних речей. Особливу увагу депутати приділятимуть зміцненню духовності та християнської моралі у суспільстві.

Нині дуже важливою є робота з утвердження у суспільстві духовних і моральних засад, захисту сімейних цінностей, популяризації здорового способу життя, недопущення пропагування аморальності, християнський шлях розвитку нашої території.

Нагадаємо, що за підсумками роботи 3-го Форуму християн-управлінців, нині Всеукраїнським Собором ініціюється по всій Україні процес об’єднання сил, що розділяють християнські цінності та створення міжфракційних депутатських груп “За духовність, моральність та християнський шлях розвитку”.

Дані об’єднання вже створено в ОдесіКиєвіЧеркасахЧернівцях, Львові та в Івано-Франківську

Закликаємо всіх депутатів-християн активно працювати над об'єднанням прохристиянських сил у місцевих радах.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Суспільство
Останні новини
Останні новини